HTML

Gyors, egyszerű pénzkeresés

Kíváncsi vagy hogyan kereshetsz a legegyszerűbben pénzt? Nézd meg az oldalt és megtudod!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A PTC cégek

2008.07.24. 18:16 Murhauz

Ezek a cégek azért fizetnek a felhasználóknak, hogy hirdetéseiket, linkjeiket megnézzék. Az egyetlen követelmény,hogy ezeket a lapokat nem szabad bezárni 20-30 másodpercig, ám eközben bármilyen tevékenységet végezhetünk(például e-mailek olvasása...) ! Amikor megnyitunk egy ilyen lapot, a bal felső sarokban megjelenik egy visszaszámláló, amint lejárt megjeleni egy zöld pipa, és a pénzt máris jóváírják!

Általában a cégek 1-5 centig fizetnek (legtöbbször dollárban, de vannak eurocent alapúak is). Ezen kívül tovább ajánlhatjuk a linkekjeinket barátainknak, ismerőseinknek, és az ő kattintásaik után is pénzt kapunk.

A regisztráció alap feltétele,hogy rendelkezzünk elektronikus számlával, ahová átutalhatják a pénzt! A legsűrűbben használtak: Paypal, Alertpay (ezekhez a későbbiekban adok magyarázatot és segítséget)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://murhauz.blog.hu/api/trackback/id/tr99583921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása